Cautare

4469 de rezultate pentru "niste fete de neil labute" (3.83 secunde)
Berbec Ai norocul sa treci prin spatii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu si azi, pentru ca acolo ai ocazia de a intalni exact acele persoane de care ai nevoie.
Ziua Sfantului Andrei, ocrotitorul Romaniei, celebrata de crestini Credinciosii il praznuiesc, joi, pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei. ... De aceea Andrei a fost numit CEL DINTAI CHEMAT. Chemarea lui Andrei la apostolie este relatata de Sfantul Evanghelist Matei prin cuvintele:
Ziua de 24 iunie este rezervata an de an sarbatoririi Sanzienelor sau Dragaica, dupa cum mai este cunoscuta in popor. De aceasta zi se leaga anumite obiceiuri si traditii pastrate in mitologia romaneasca. ... Insa, cele mai multe obiceiuri legate de aceasta zi sunt legate de dragoste.
Proaspat iesiti din iarna vrajbei electorale, politicienii au tinut sa scoata repede si colectia de primavara-vara. ... Sub cupola Romaniei Mari s-a turnat in ultimele zile o productie demna de "Cascadorii Rasului".
Adica a sosit, in Volumul al II-lea al manuscriselor eminesciene, editia faximilata, coordonata de Academia Romana, a aparut recent la Editura Enciclopedica.
A innebunit si Curtea de Conturi. ... Marile descoperiri mediatice - sechestrul pe care Bodu l-a pus pe Gara de Nord (in fapt, un teren si nu toata gara) sunt de fapt niste probleme vechi, nerezolvate pana acum.
Toata lumea stie ca celebrul Al Capone a fost dovedit de Fisc. Finantele americane din acea perioada au fost singurele in masura sa gaseasca si cateva capete de acuzare pentru temutul mafiot. In mod firesc, intr-un stat de drept si democratic, asa ar trebui sa functioneze lucrurile.
Cotidianul Ziua se numara printre putinele ziare ale caror conduceri au dibuit capcana intinsa de regimul Basescu presei noastre asa-zis libere si societatii noastre asa-zis civile. Si anume de a comite abuzuri incalificabile personalitatilor antipatice.
O legenda transmisa oral povesteste ca una din cele doua fete ale Banului Maracine s-a casatorit, fara voia banului, cu ucigasul sotului ei. "Si s-au dus sa se cunune la biserica din Craiovita care de atunci s-au sodomit cu dansii si de atunci au ramas numele de Balta Craiovita".
Curios, ca tot gazetarul, sa aud si sa vad cum au decurs si ce finalitate au avut consultarile de marti ale presedintelui cu partidele parlamentare, mi-am irosit ceva timp privind, ascultand sau citind chipurile, impresiile ori relatarile celor ce au participat la toata vanzoleala.
" Aveam o mica leziune, dar am mers la barul de noapte. Acolo, niste fete m-au luat la dans... perinita. Am dansat perinita in sens invers si a recidicat leziunea".
Si cum s-ar putea opri, cand este alimentata frecvent de comportamente deviante ale conationalilor nostri? Ne revoltam de articolele aparute de-a lungul anilor, ne suparam ca nici dupa integrare nu inceteaza.
Orasel lacustru, teleski, salsa, Bamboo, animatoare luate la ochi de neamurile lui gigi Becali - e clar, este vara, suntem un oras monden.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt?
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si noianul asta de informatii, de ce s-a intamplat, chiar si pentru oamenii care va cunosc...
Un acord pe guvern de tehnocrati va avea efect pozitiv pe piete, ca in Italia Rep:
De regula ne intrebam asta cand nimic nu pare sa ne reuseasca si cand suntem intr-un mare impas. De ce eu, de ce mie? ... Pentru ca aparem astfel pe lume, de asta privim viata ca pe un dar, desi sensul acestui dar ne scapa adesea.
Cum au reusit romanii sa spulbere o intreaga armata maghiara de tancuri in Africa: "I-am scos de pe harta" Ca niste fantome cenusii de otel, tancurile se misca greoi prin pacla deasa care se ridica peste ruinele fumegande ale orasului:
Am decis cu o strangere de inima sa public aceasta Analiza astrografologica executata amical de dr. ... Strangerea de inima este pentru ca e vorba de mama mea, scriitoarea Areta Sandru, autoare a 6 carti de proza, care a trait doar 40 de ani.
Intalniri cu umanoizi (Dan D.Farcas) Continuam prezentarea altor intalniri cu "umanoizi" inventariate de ufologul american Albert S.
google-analytics.com